Dr. Brian Weiss – En directe a Melbourne – novembre de 2019.

Cursos en línia de Hay House

MOLTES VIDES,

MOLTS MESTRES

– TALLER DE TRES DIES –
MELBOURNE – NOVEMBRE 2019

ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA >
DR. JOE DISPENZA - TALLER D'UN DIA A SIDNE - MAIG 2019

Alguna vegada has volgut alliberar-te d’emocions profundes arrelades per entendre la veritable naturalesa de les teves relacions i com s’uneixen al llarg de moltes vides?

El Dr. Brian Weiss creu que és possible desbloquejar el vostre potencial interior i descobrir detalls extraordinaris sobre les vostres vides passades que us poden ajudar en el present. Durant els darrers 30 anys, ha utilitzat tècniques de meditació i regressió amb milers de pacients i assistents al taller, ajudant a molts d’ells a alliberar-ne els vincles i experimentar més tranquil·litat.

El Dr. Brian Weiss vindrà a Austràlia per dirigir el seu popular taller Many Lives, Many Masters . Aquest taller intensiu de 3 dies inclourà exercicis en grup gran i petit, regressió hipnòtica, visualització de curació, meditació i entrenament del cervell dret.

DR. JOE DISPENZA - TALLER D'UN DIA A SIDNE - MAIG 2019
MIREU EL VÍDEO >

A través de discussions sobre la mort, la vida i tot el que hi ha entremig, en Brian t’explicarà com alliberar-te de les constriccions dels condicionaments i els vincles passats que poden fer que repeteixis les mateixes experiències amb els mateixos resultats. Aquests exercicis et permetran lentament aprofitar tot el teu potencial.

Sense cap mena de dubte, Many Lives, Many Masters és el taller més sol·licitat que es demana al Dr. Brian Weiss que presenti. Reserva ara, perquè aquest esdeveniment segur que s’esgotarà!