A la comprensió per l’experiència en llengua basca.

A la comprensió per l’experiència en llengua basca.

Ikurriña.Us informem que hem publicat en euskera dins el lloc web «En cos i ànima» («Gorputzez eta arimaz») la pàgina titulada A la comprensió per l’experiència (Esperientzia bidezko ulermena), el fragment de l’obra del Doctor Brian Weiss on reflecteix la seva investigació sobre l’acceptació o no del concepte de reencarnació a Occident i a l’Islam, després de descobrir la Teràpia de Vides Passades (TVP) amb la seva primera pacient en aquesta línia d’investigació, Katherine.

Iraide López de Gereñu ha estat l’artífex de la versió en euskera d’aquest fragment, que es pot consultar des de la pàgina de l’apartat de Cites i testimonis en les llengües on ja ha estat publicat.

El Doctor Brian Weiss es pregunta com és possible que dins les tres principals religions monoteistes: el judaisme, el cristianisme i l’islam, el concepte de reencarnació no hagi estat oficialment acceptat, malgrat ser una realitat constatable a nivell de cada individu en els casos on, aplicant teràpia regressiva, s’ha arribat a sanar traumes originats en vides anteriors. Weiss descobreix la realitat amagada dels defensors de la reencarnació practicants d’aquestes religions. En el cas del cristianisme hi ha entre aquests defensors alguns dels pares de l’església i es constata com l’autoritat política romana va impedir l’assumpció del concepte de reencarnació a l’establir quines havien de ser les escriptures oficials.

Equip del lloc web «En cos i ànima».
Dimecres, 10 de febrer del 2021.

A continuació us informem la pàgina en euskera:

Esperientzia bidezko ulermena (A la comprensió per l’experiència).
Psikiatrian doktorea den Brian Weissek bere lehen ikerketak kontatzen ditu, berrargitaratze erreferentzien bila iraganeko bizitzako terapian oinarritzen den teknikan lehen urratsak eman zituenean.
Brian Weiss. Through Time into Healing (Sendapena denboran zehar igaroz).
Itzulpena: Iraide López de Gereñu.