El Testimoni d’Evelyn en llengua basca.

El Testimoni d’Evelyn en llengua basca.

Ikurriña.Us informem que hem publicat en euskera dins el lloc web «En cos i ànima» («Gorputzez eta arimaz») el Testimoni d’Evelyn (Evelynen adierazpena), un cas del Doctor Brian Weiss publicat en el seu llibre Same Soul, Many Bodies (Gorputz asko, arima bera) que potser és el més bell de tots els que ha publicat al llarg dels seus llibres i que inclou tant regressions al passat com progressions a hipotètics futurs, que varien en funció de l’actitud de la pacient.

Gràcies a Iraide López de Gereñu disposem de la versió en euskera d’aquest cas que encapçala la llista de la pàgina de l’apartat de Cites i testimonis en les llengües on ja ha estat publicat.

Aquest cas ens ajuda a entendre les conseqüències d’un determinat tipus de comportament. Si odiem a les persones d’una determinada categoria, llavors és probable que en una vida següent naixem com a una persona que pertany a aquesta mateixa categoria. Evelyn experimenta progressions a hipotètics futurs en aquest sentit, fins que aconsegueix alliberar-se de l’odi i la rabia cap als que no són del seu poble.

Equip del lloc web «En cos i ànima».
Primera versió: Dijous, 14 de gener del 2021.
Darrera modificació: Divendres, 15 de gener del 2021.

A continuació us informem la pàgina en euskera:

Beste baldintzak dituzten pertsonak errespetatu. Evelynen adierazpena (Respectar els individus de les altres condicions. El testimoni d’Evelyn).
Kasu honetan Brian Weiss doktorearen gaixo batena da, Evelyn izena duen emakumea, kasu honetan talde desberdin bateko jendea errespetatzen ikasten hasteko beharra agertzen da.
Brian Weiss medikua. Same Soul, Many Bodies (Gorputz asko, arima bera).
Itzulpena: Iraide López de Gereñu.