Web «En còrs e arma» en lenga occitana.

Web «En còrs e arma» en lenga occitana.

Bandièra occitana animada.Vos informam qu’avèm publicat las primièras paginas del luòc web «En còrs e arma» en lenga occitana. Aicesta es l’onzena lenga del nòstre luòc web. Mercés a l’excellent trabalh del revirador Federico Merino, dispausam d’aicestas paginas en la lenga de Frédéric Mistral. Mercejam tanben la collaboracion del Cercle d’Afrairament Occitano Catalan (CAOC).

Remembram que la nacion que coneissèm amb lo nom modèrn d’Occitània perdèt las siás libertats en defendent una fe, –los seguidors que ne foguèron sonats catars e, per qualques personas, quitament ugenauds–, que combina la cresença en Crist de l’epòca romana, –fe partejada per la màger part de pòbles europèus e d’autres continents–, amassa amb la coneissença de la realitat de la reencarnacion.

Lo fach qu’aiceste luòc web comence de s’exprimir en la lenga de la nacion de las bonas femnas e los bons òmes facilita la confluéncia d’aquela anciana tradicion de cresença en la reencarnacion, amb la coneissença dels modèrns terapeutas de l’arma qu’ajudan a sanar los conflictes del passat, quitament de vidas anterioras.

Al compàs que dispausam dels recorses sufisents poirem afrontar los rèptes pendentes d’aiceste luòc web, coma lo redessenhar del punt de vista tecnica e estetic, e tanben completar las paginas en las lengas qu’avèm ja disponiblas e d’autra que pòscan arribar dins lo futur.

Equipa del web «En còrs e arma».
Dimècres, 11 de març de 2021.

Relacion de las paginas disponiblas en occitan:

Objectius.
La cresença que vivèm unicament una encarnacion es fòrça estenduda de pertot lo Mond. De mai, dins las civilizacions d’Occident, sèm impregnats d’aicesta mentalitat modèrna de viure la vida en lo vesinatge sens nos preocupar excessivament de las consequéncias dels nòstres actes (…).
https://animaweb.cat/oc/objectius-oc/

Apèl del web «En còrs e arma».
Los practicants de la Terapia de Vidas Passadas (TVP) e de la Terapia de la Possession Espirituala (TPE), cadun amb de desparièrs estils e variantas de tractament e mejançant l’estudi de nombroses cases, nos informan que sèm d’armas qu’anam de còrs en còrs. De l’estudi d’aqueles cases dedusissèm que la reencarnacion o metempsicòsi es la via naturala d’aprendissatge e perfeccionament de las armas (…).
https://animaweb.cat/oc/apel-oc/

Entrevistas.
https://animaweb.cat/oc/entrevistas-oc/

Brian Weiss: «Sèm d’armas e anam de còrs en còrs».
El Periódico de Catalunya. Dimècres, 21 de genièr del 2009. Opinion. Pagina 80.
L’entrevista amb Brian Weiss, Psiquiatra especialista en terapia regressiva. Als Estats Units a recebut gaireben 4.000 pacients qu’an de remembres de las siás vidas passadas.
Gaspar Hernàndez.
Traduccion: Federico Merino.
https://animaweb.cat/oc/entrevistas-oc/brian-weiss-sem-darmas-e-anam-de-cors-en-cors-oc/

Citas e de testimònis.
https://animaweb.cat/oc/cites-i-testimonis/

Un cas de reencarnacion immediata dins lo grop familial. Terapia de Vidas Passadas.
Marcela (45 ans), venguèt al cabinet amb l’intencion de trabalhar la siá fòbia als cans. Fasiá ja mantuns ans que los sieus dos filhs, de dotze e dètz ans, li reclamavan un can coma mascòta, mas Marcela lor aviá fòrça temor als cans, quitament que podià pas marchar sola pel quartièr, ont i aviá fòrça cans en libertat. Marcela desirava se desliurar d’aquesta paur tan embarrassanta que la fasiá prene d’actituds gaireben comicas quand se trapava amb qualque can, sens importar la talha ni las circonstàncias (…).
per Leopoldo Lage, Merlo, San Luis, Argentina.
Traduccion: Federico Merino.
https://animaweb.cat/oc/citacions-e-testimonis-oc/un-cas-de-reencarnacion-immediata-dins-lo-grop-familial-terapia-de-vidas-passadas-oc/

Mercés.
https://animaweb.cat/oc/merces-oc/