Pàgina de Crida en alemany.

Pàgina de Crida en alemany.

Bandera alemanya animada.La pàgina dedicada on hi ha la crida per a col·laborar en el lloc web «En cos i ànima» ja està disponible en la llengua de Goethe gràcies a la traducció facilitada per la professora Nina Piulats Finger. Agraïm a ella i al seu pare, el professor de filosofia Octavi Piulats Riu, el seu ajut.

Aquesta pàgina convida els internautes a col·laborar en fer traduccions el més correctes i fidels possible de les diferents pàgines existents a idiomes en les quals encara no estiguin disponibles. Algunes de les pàgines contenen esments a fragments de llibres que poden haver estat traduïts, per la qual cosa també ens és útil poder disposar de les cites digitalitzades. També acceptem suports per a millorar el projecte des de les vessants tècnica i estètica.

Equip del lloc web «En cos i ànima».
Dissabte, 14 de novembre del 2020.

L’enllaç per accedir a aquesta pàgina en alemany és:

Aufruf der Internetseite “In Körper und Seele” (Crida del web «En cos i ànima»).
Webteam “In Körper und Seele”. Dienstag, 21 Januar 2020.
Die Praktizierende im Bereich der Vergangene Leben/Reinkarnationstherapie (VLT) und der Therapie für spirituellen Besitz (TSB) jeweils aus unterschiedlichen Behandlungsstylen und -formen stammend, informieren uns über die in den letzten Jahren erhöhte Anzahl an Fallstudien durch welche deutlich wird, dass wir Seelen sind die von einem Körper zum anderen wandern. Anhand dieser Fallstudien gehen wir davon aus, dass die Reinkarnation/Mempsychose, der natürliche Weg des Lern- und Verfeinerungsprozesses aller Seelen ist (…)“.
Übersetzung: Nina Piulats Finger.