El Testimoni d’Amy en llengua basca.

El Testimoni d’Amy en llengua basca.

Ikurriña.Us informem que hem publicat en euskera dins el lloc web «En cos i ànima» («Gorputzez eta arimaz») el Testimoni d’Amy (Amyren testigantza), un cas del Doctor Michael Newton publicat en el seu llibre Destiny of Souls (Arimen patua. Betiko hazkunde espiritual bat).

Gràcies a Iraide López de Gereñu disposem de la versió en euskera d’aquest cas accessible des de la pàgina de l’apartat de Cites i testimonis en les llengües on ja ha estat publicat.

Aquest cas pertany a una dona que va posar fi a la seva vida estant embarassada i soltera del seu nuvi que va morir en un accident. Gràcies a la regressió efectuada en la vida següent, va ser conscient que en el període entre dos vides anterior va tenir ocasió d’accedir a la biblioteca dels llibres de la vida, on va conèixer com a mínim tres alternatives de no haver-se llevat la vida, dues de les quals millors i més esperançadores que no pas la única via que veia com a possible.

Equip del lloc web «En cos i ànima».
Divendres, 29 de gener del 2021.

A continuació us informem la pàgina en euskera:

Amyren testigantza. Suizidio kasua eta Bizitzako Liburuen Liburutegitik bere pasaera (Testimoniatge d’Amy. Cas de suïcidi i pas per la biblioteca dels Llibres de la Vida).
Ondorengo istorioan, Michael Newton doktorearen gaixo batek, hemen Amyren izena hartzen duena, bere iraganeko bizitzaren berbizipen bat egiten du, non ere buruaz beste egiten duen, bere burua ezkongabe, haurdun eta bikotekidea Ingalaterra Biktorianoan izandako istripu batean galtzen duelako. Bere arima ehun urtez geldirik geratzen da egin zuenari buruz hausnartzera eskainia, Bizitzako Liburuen liburutegira sartzen den arte. Han, liburuzainetako baten arimarekin elkarrizketa bat zabaltzen du, bilakaera espiritualaren bidea jarraitzen laguntzen dion irakasle aditua denarekin.
Michael Newton medikua. Destiny of Souls (Arimen patua. Betiko hazkunde espiritual bat). 93-100 orrialdeak.
Itzulpena: Iraide López de Gereñu.