Testimoni d’Evelyn en alemany.

Testimoni d’Evelyn en alemany.

Bandera alemanya animada.Ja tenim a la disposició dels internautes de llengua alemanya el Testimoni d’Evelyn (Zeugnisaussage von Evelyn), dins de l’apartat de Cites i testimonis (Termine und Zeugen), gràcies a la col·laboració de Nina Piulats Finger, que ha traduït l’encapçalament i de la traductora Alexandra Forst, que ha corregit tant l’encapçalament com el mateix cas del Doctor Brian Weiss. Manifestem el nostre agraïment més efusiu, que queda reflectit en la pàgina d’agraïments en tots els idiomes presents.

Amb aquesta traducció ja està disponible aquest cas en nou dels deu actuals idiomes del nostre lloc web. Recordem que, a part de les entrades que apareixen ordenades cronològicament, aquest lloc web es compon de pàgines accessibles des dels apartats del menú. En aquestes pàgines hi ha la part més substancial del contingut del nostre lloc web. Fent clic a la bandera respectiva es pot accedir a la versió de la pàgina en la llengua seleccionada, en el cas que la pàgina estigui disponible.

Equip del lloc web «En cos i ànima».
Dissabte, 6 de febrer del 2021.

L’enllaç per accedir a aquesta pàgina en alemany és:

Individuen anderer Konditionen respektieren. Zeugnisaussage von Evelyn (Respectar els individus de les altres condicions. El testimoni d’Evelyn).
Dieser Fall von Doktor Brian Weiss bezieht sich auf eine Patientin, hier Evelyn genannt, bei dem die Notwendigkeit, fremde Gruppen respektieren zu lernen, deutlich wird.
Doktor Brian Weiss. Seelenwege: Reinkarnation und zukünftige Lebenswege (Same Soul, Many Bodies). Seiten 57 bis 63.
Korrektur: Alexandra Forst. Übersetzung der Überschrift: Nina Piulats.