Entrevista a Brian Weiss per la revista Athanor en llengua francesa.

Entrevista a Brian Weiss per la revista Athanor en llengua francesa.

Bandera francesa animada.Tenim a la disposició de tots els internautes de llengua francesa l’entrevista concedida al Doctor Brian Weiss dins la revista «Athanor», que fou publicada en el número 35, de setembre-octubre del 2002, entre les seves pàgines 15 i 18.

Bandera de la Illa de França animada.Agraïm la col·laboració de la traductora Loto Perrella, així com a la resta de l’equip d’aquesta publicació, que ens ha ofert totes les facilitats necessàries per a recuperar i reproduir aquest text, conjuntament amb les seves imatges.

Athanor. Una porta al nou paradigma. Logotip.L’entrevista traduïda a la llengua de Rousseau fa un repàs al recorregut singular del Doctor Weiss en la Teràpia de Vides Passades, a través dels seus cinc primers llibres sobre aquest tema, començant des del seu encontre amb Katherine, la primera de les seves pacients tractades amb aquesta tècnica.

Equip del lloc web «En cos i ànima».
Diumenge, 22 de novembre del 2020.

Enllaç de l’entrevista traduïda al francès:

Le retour à la paix. Une interview à Brian Weiss (Retorn a la pau. Entrevista a Brian Weiss).
Magazine Athanor. No. 35, septembre-octobre 2002. Pages 15-18.
Interviewer: Josep Agustín. Interprète: Loto Perrella. Photographe: Natalia Campoy.
Comment être en paix avec soi même, et, de ce fait, avec tout, est peut-être la formule magique la plus cherchée depuis toujours par l’être humain. Le Dr. Brian Weiss nous recevait dans son hôtel, et pendant toute l’interview nous nous sentîmes dans une atmosphère tranquille, accompagnés par la bonne humeur et la qualité gentille de cette personne (…).
Traduction : Loto Perrella.