Entrevista a Brian Weiss per la revista Athanor en llengua italiana.

Entrevista a Brian Weiss per la revista Athanor en llengua italiana.

Bandera italiana animada.Tenim a la disposició de tots els internautes de llengua italiana l’entrevista concedida al Doctor Brian Weiss dins la revista «Athanor», que fou publicada en el número 35, de setembre-octubre del 2002, entre les seves pàgines 15 i 18.

Agraïm de nou la col·laboració de la traductora Loto Perrella, que amb el seu lliurament abnegat i perseverant ajuda a que les teràpies de l’ànima arribin a un major nombre possible de persones. Amb col·laboracions com aquesta, cada cop més persones veuran la necessitat de sanar diferents formes de patiment que romanen amagades en el seu respectiu inconscient.

Athanor. Una puerta al nuevo paradigma (Una porta al nou paradigma). Logotip.L’entrevista traduïda aquest cop a la llengua d’Umberto Eco fou publicada dins d’una revista, «Athanor», dedicada a donar a conèixer aquelles vessants de la realitat que la major part de persones desconeixem. Des d’aquí fem un homenatge a les persones que la van impulsar.

Equip del lloc web «En cos i ànima».
Dissabte, 12 de desembre del 2020.

Enllaç de l’entrevista traduïda a l’italià:

Ritorno alla pace. Intervista a Brian Weiss (Retorn a la pau. Entrevista a Brian Weiss).
Rivista Athanor. Nº 35. Settembre-Ottobre 2002. Pagine 15-18.
Intervistatore: Josep Agustín. Interprete: Loto Perrella. Fotografa: Natalia Campoy.
Come stare in pace con sé stesso, e quindi con tutto, è forse la formula magica più cercata da sempre dagli esseri umani. Nel colloquio con il Dottor Brian Weiss nel suo albergo, e durante tutta l’intervista, ci siamo sentiti accompagnati dalla tranquillità, il buon umore ed il carattere cordiale di questa persona (…).
Traduzione: Loto Perella.