Amy’s evidence by Dr. Michael Newton and Abortion case by Doctor José Luis Cabouli in Occitan language.

Amy’s evidence by Dr. Michael Newton and Abortion case by Doctor José Luis Cabouli in Occitan language.

Animated Occitan flag.We are happy to inform you that we have at the disposal of Occitan language Internet users the pages corresponding to Amy’s Evidence, a case of suicide in a previous life, corresponding to the therapist Doctor Michael Newton, and also that of the Abortion Case, by Doctor José Luis Cabouli, showing a Bioelectrography (BEG). We thank Jordi Ràfols for translating the text of the two pages.

In body and soulwebsite’s team.
Friday, April 5, 2024.
Post translation to English language by Núria Comas Viladrich.

The links to the newly translated pages in Occitan are as follows:

Testimoniatge d’Amy. Cas de suicidi e passatge per la bibliotèca dels Libres de la Vida (Amy’s evidence. A case of suicide and headway through the library of Life Books).
Dins lo raconte seguent, una pacienta del Dr Michael Newton, que pren aquí lo nom d’Amy, reviu una vida passada ont se suicida après s’èsser retrobada celibatària, emprenhada e aver perdut son partenari dins un accident dins l’Anglatèrra victoriana. Son arma demòra blocada pendent mai o mens cent ans a soscar sus çò qu’a fach, fins qu’accedís a una bibliotèca dels Libres de la Vida. Ailà, establís un dialòg amb l’arma d’un dels bibliotecaris, un mèstre expèrt que l’ajuda a perseguir son camin d’evolucion espirituala (…).
Doctor Michael Newton. Destino de las almas. Un eterno crecimiento espiritual (Destinacion de las almas. Una creissença espirituala eternala). Paginas 93-100. Correccion respècte a la version originala anglesa : Loto Perrella.
Traduccion : Jordi Ràfols.

Cas d’avortament. Terapia de possession espirituala (A case of abortion. Spiritual possession therapy).
La BEG (Bioelectrografia) correspond a una femna de trenta cinc ans qu’a perdut una grossessa de tres meses seguida a un accident. La femna a exprimit de paur e de culpabilitat perque l’accident èra degut a una imprudéncia de sa part. La BEG es estada obtenguda pendent la session de regression just al moment que la pacienta a dich çò que seguís : « Ara, senti que lo nenet es dins mon cap » (…).
Imatge de la BEG : Raúl Torres. De libre del Doctor José Luís Cabouli. Terapia de la posesión espiritual. Técnica y práctica clínica (Terapia de la possession espirituala. Tecnica e practica clinica). Editoriala Índigo. Pagina 397.
Traduccion : Jordi Ràfols.