Testimoni d’Amy del Doctor Michael Newton i Cas d’avortament del Doctor José Luis Cabouli en occità.

Testimoni d’Amy del Doctor Michael Newton i Cas d’avortament del Doctor José Luis Cabouli en occità.

Bandera occitana animada.Us informem que tenim a la disposició dels internautes en llengua occitana les pàgines corresponents al Testimoni d’Amy, cas de suïcidi en una vida anterior, corresponent al terapeuta Doctor Michael Newton, i també la del Cas d’avortament, del Doctor José Luis Cabouli, que mostra una Bioelectrografia (BEG). Agraïm a Jordi Ràfols la traducció del text de les dues pàgines.

Equip del web «En cos i ànima».
Divendres, 5 d’abril del 2024.

Els enllaços de les pàgines novament traduïdes a l’occità són els següents:

Testimoniatge d’Amy. Cas de suicidi e passatge per la bibliotèca dels Libres de la Vida (Testimoniatge d’Amy. Cas de suïcidi i pas per la biblioteca dels Llibres de la Vida).
Dins lo raconte seguent, una pacienta del Dr Michael Newton, que pren aquí lo nom d’Amy, reviu una vida passada ont se suicida après s’èsser retrobada celibatària, emprenhada e aver perdut son partenari dins un accident dins l’Anglatèrra victoriana. Son arma demòra blocada pendent mai o mens cent ans a soscar sus çò qu’a fach, fins qu’accedís a una bibliotèca dels Libres de la Vida. Ailà, establís un dialòg amb l’arma d’un dels bibliotecaris, un mèstre expèrt que l’ajuda a perseguir son camin d’evolucion espirituala (…).
Doctor Michael Newton. Destino de las almas. Un eterno crecimiento espiritual (Destinacion de las almas. Una creissença espirituala eternala). Paginas 93-100. Correccion respècte a la version originala anglesa : Loto Perrella.
Traduccion : Jordi Ràfols.

Cas d’avortament. Terapia de possession espirituala (Cas d’avortament. Teràpia de possessió espiritual).
La BEG (Bioelectrografia) correspond a una femna de trenta cinc ans qu’a perdut una grossessa de tres meses seguida a un accident. La femna a exprimit de paur e de culpabilitat perque l’accident èra degut a una imprudéncia de sa part. La BEG es estada obtenguda pendent la session de regression just al moment que la pacienta a dich çò que seguís : « Ara, senti que lo nenet es dins mon cap » (…).
Imatge de la BEG : Raúl Torres. De libre del Doctor José Luís Cabouli. Terapia de la posesión espiritual. Técnica y práctica clínica (Terapia de la possession espirituala. Tecnica e practica clinica). Editoriala Índigo. Pagina 397.
Traduccion : Jordi Ràfols.