Bibliografia del Doctor Brian Weiss. Ca

Bibliografia del Doctor Brian Weiss.

Many Lives, Many Masters: The True Story of a Prominent Psychiatrist, His Young Patient, and the Past-Life Therapy That Changed Both Their Lives (Moltes vides, molts mestres). Portada. Anglès.Many Lives, Many Masters: The True Story of a Prominent Psychiatrist, His Young Patient, and the Past-Life Therapy That Changed Both Their Lives (Moltes vides, molts mestres). 1988. El doctor Brian Weiss, cap de psiquiatria de l’hospital Mount Sinaí de Miami, relata en aquest, el seu primer llibre, una sorprenent experiència que va canviar per complet la seva pròpia vida i la seva visió de la psicoteràpia.

Una dels seus pacients, Catherine, va recordar sota hipnosis diverses de les seves vides passades i va poder retrobar en elles l’origen de molts dels traumes que patia. Catherine es va curar, però va ocórrer una cosa encara més important: va aconseguir posar-se en contacte amb els Mestres, esperits superiors que habiten els estats entre dues vides. Ells li van comunicar importants missatges de saviesa i de coneixement.

Aquest relat, profundament commovedor, punt de trobada entre ciència i metafísica, va constituir un extraordinari best-séller i continua sent d’obligada lectura en un món convulsionat, especialment per als qui busquen un nou sentit espiritual.

Through Time into Healing: Discovering the Power of Regression Therapy to Erase Trauma and Transform Mind, Body and Relationships (A través del temps). Portada. Anglès.Through Time into Healing: Discovering the Power of Regression Therapy to Erase Trauma and Transform Mind, Body and Relationships (A través del temps). 1993. El doctor Brian Weiss, autor de Moltes vides, molts mestres, analitza en aquest llibre la capacitat de curació de la teràpia de regressió a vides passades. Ens narra els casos de molts dels seus pacients empresaris, advocats, obrers o terapeutes, gent de molt diverses creences, nivells socioeconòmics i educació, que va descobrir en les seves vides passades l’origen dels seus traumes. Mitjançant aquestes regressions, els malalts van poder també recuperar diferents talents dels quals gaudien en vides anteriors i arribar a la convicció que la nostra existència, en aparença limitada, és en veritat un pas en el llarg camí cap a la immortalitat. El doctor Brian Weiss posa a més al nostre abast una sèrie d’exercicis que ens permetran experimentar regressions al passat i aconseguir la pau espiritual.

Only Love Is Real: A Story of Soulmates Reunited (Llaços d'amor. Només l'amor és real). Portada. Anglès.Only Love Is Real: A Story of Soulmates Reunited (Llaços d’amor. Només l’amor és real). 1997. Pedro i Elisabeth no es coneixien i res no assenyalava que hi hagués entre ells la menor afinitat, tret que la infelicitat de tots dos els havia portat a posar-se en mans del mateix psiquiatra. El doctor Weiss va saber intuir que Pedro i Elisabeth estaven lligats indissolublement. Van ser necessàries moltes sessions d’hipnosi i l’entusiasme d’un metge capaç de transgredir el marc de la ciència a l’ús perquè tots dos recuperessin la memòria de les seves vides passades i fossin capaços de descobrir els llaços que els unien. La regressió a les seves vides anteriors els va permetre deixar fluir els seus sentiments i unir definitivament les seves destinacions. Els seus records van començar a coincidir…

Brian Weiss és autor de grans èxits com Moltes vides, molts mestres i A través del temps.

Messages From the Masters: Tapping into the Power of Love (Els missatges dels Savis). Portada. Anglès.Messages From the Masters: Tapping into the Power of Love (Els missatges dels Savis). 2001. En Moltes vides, molts mestres Brian Weiss va obrir una porta inesperada al sorprenent món de les regressions a altres existències. En Llaços d’amor ens va mostrar que en altres vides tenim ànimes que esperen reunir-se amb nosaltres avui dia. Ara, aprofundint en el coneixement dels Savis –els guies espirituals que donen forma a les nostres destinacions–, ens revela que l’amor és la força essencial de la vida i ens mostra el seu potencial sanador i creador, al mateix temps que ens ensenya a controlar el seu increïble poder.

Aquest llibre ofereix els testimoniatges íntims i sorprenents de la miraculosa força de l’amor. Els seus relats no només ens internen en allò que succeeix després de la mort, sinó que també ens mostren estratègies per a combatre l’ansietat i evitar mitjançant l’autoafirmació els estralls que poden causar algunes relacions.

Meditation: Achieving Inner Peace and Tranquility in Your Life (Meditació: L'assoliment de la pau interior i tranquil·litat en la seva vida). Portada. Anglès.Meditation: Achieving Inner Peace and Tranquility in Your Life (Meditació: L’assoliment de la pau interior i tranquil·litat en la seva vida). 2002. La meditació és una tècnica que pot emprar-se per a experimentar la pau interior i que ens permet replantejar-nos la visió sobre allò que ens envolta, fins i tot sobre nosaltres mateixos. Practicar-la ens ajuda a confiar en la capacitat d’utilitzar les nostres energies en la purificació del cos i de la ment, i ens ajuda a descobrir i desenvolupar la nostra espiritualitat.

Meditació inclou les tècniques que el doctor Weiss utilitza amb els seus pacients per a ajudar-los a vèncer l’insomni, l’ansietat, les fòbies, problemes de pes i malalties. La meditació també pot reduir la tensió arterial, reforçar el sistema immunològic i rebaixar l’estrès.

Aquest llibre constitueix el primer pas per a aconseguir que el viatge de la vida sigui més relaxat i ple de pau.

Mirrors of Time: Using Regression for Physical, Emotional, and Spiritual Healing (Miralls del temps: la regressió d'ús físic, emocional i curació espiritual). Portada. Anglès.Mirrors of Time: Using Regression for Physical, Emotional, and Spiritual Healing (Miralls del temps: la regressió d’ús físic, emocional i curació espiritual). 2003. Els beneficis de la teràpia de la regressió s’estenen molt més allà de l’eliminació dels trastorns que patim. A través d’ella és possible aconseguir la sanació en tots els aspectes, físic, emocional i espiritual.

Miralls del temps, del doctor Brian Weiss, anima al lector a retrocedir en el temps i recordar successos que podrien ser l’origen de les dificultats que experimenta en l’actualitat. Gràcies als records de la seva vida present i fins i tot als de vides passades, veurà disminuir els símptomes que pateix i li envairà una intensa sensació de relaxació i benestar.

El practicar aquests exercicis amb regularitat –assegura el doctor Weiss– millora la salut física i emocional, proporciona equilibri i serenitat, i amplia la perspectiva espiritual.

Eliminating Stress, Finding Inner Peace (Eliminar l'estrès, buscar la pau interior). Portada. Anglès.Eliminating Stress, Finding Inner Peace (Eliminar l’estrès, buscar la pau interior). 2004. L’estrès és una resposta normal del nostre organisme, però l’excés d’estrès, tan estès avui, produeix greus problemes. L’estrès ens consumeix, destrueix la nostra capacitat de ser feliços… i també danya la mucosa de les parets estomacals i augmenta la pressió sanguínia, atacant de forma directa el sistema cardiovascular. En deprimir el sistema immunològic, permet el desenvolupament de malalties cròniques.

Però si modifiquem la nostra actitud mental i aprenem les tècniques de relaxació simples però molt efectives que proposa el doctor Brian Weiss, podrem reduir l’estrès a la seva mínima expressió.

Aquest llibre l’ajudarà a aconseguir un profund estat de relaxació, alliberar-se de les tensions agudes o cròniques que experimenten contínuament el seu cos i la seva ment, i eliminar els bloquejos i els obstacles que li impedeixen aconseguir un estat de pau interior.

La pràctica regular de la meditació que aquí es proposa produeix resultats profunds i duradors. Participar activament en la nostra curació és, en definitiva, realitzar un acte d’amor cap a nosaltres mateixos.

Same Soul, Many Bodies: Discover the Healing Power of Future Lives through Progression Therapy (Molts cossos, una mateixa ànima). Portada. Anglès.Same Soul, Many Bodies: Discover the Healing Power of Future Lives through Progression Therapy (Molts cossos, una mateixa ànima). 2006. El psiquiatre Brian Weiss va cobrar notorietat internacional amb la seva recerca sobre el poder curatiu de la regressió a vides anteriors, relatada en la seva cèlebre obra Moltes vides, molts mestres. Ara, en aquest llibre fascinant i innovador, el doctor Weiss ens revela com el contacte amb les vides que viurem en el futur pot transformar-nos en el present.

Tots hem viscut existències anteriors. Tots viurem unes altres en el futur. Allò que fem en aquesta vida influirà sobre les nostres reencarnacions futures, al llarg del camí d’evolució cap a la immortalitat.

En induir progressions al futur en els seus pacients, el doctor Weiss ha descobert que el nostre avenir és variable i que les decisions que prenguem ara determinaran la qualitat de les nostres vides esdevenidores. Servint-se de desenes de casos clínics, l’autor exposa els beneficis terapèutics de la progressió, com abans havia evidenciat que la regressió a vides anteriors pot alleujar les ferides físiques i emocionals que sofrim en el present.

Moltes cossos, una mateixa ànima és una obra revolucionària que aprofundeix en els descobriments del doctor Weiss sobre el passat per a transportar als seus milions de lectors fins a un futur individual i col·lectiu la creació del qual són responsables ells mateixos. Pel camí, les seves vides actuals quedaran transformades profundament i trobaran més pau, més felicitat i solucions als seus problemes.

Miracles Happen: The Transformational Healing Power of Past Life Memories (Els miracles existeixen. El poder guaridor dels records de vides anteriors). Portada. Anglès.Miracles Happen: The Transformational Healing Power of Past Life Memories (Els miracles existeixen. El poder guaridor dels records de vides anteriors). 2012. Com a psicoterapeuta tradicional, el doctor Weiss es va mostrar escèptic quan una dels seus pacients va començar a recordar situacions traumàtiques de les seves vides anteriors. No obstant això, aquests records li van permetre recuperar-se dels seus malsons recurrents i dels atacs d’angoixa d’una manera no experimentada amb anterioritat. En l’actualitat, el doctor Weiss és un líder en el camp de la teràpia relacionada amb les vides anteriors i ha ajudat milers de persones a connectar-se amb aquestes i experimentar una curació definitiva.

Els miracles existeixen és una recopilació d’històries inspiradores narrades pels propis pacients, triats entre les desenes de milers de persones que van participar dels tallers experiencials que l’autor imparteix des de 1988. Weiss, juntament amb la seva filla Amy, comparteix amb nosaltres aquestes notables històries de la vida real i ens revela la manera en què la regressió a les vides anteriors hostatja les claus del nostre propòsit espiritual.