Cites i testimonis Ca

Respectar els individus de les altres condicions. El testimoni d’Evelyn.
Aquest cas del Doctor Brian Weiss pertany a una pacient que aquí pren el nom d’Evelyn, on s’evidencia la necessitat d’aprendre a respectar les persones que pertanyen a un col·lectiu aliè.
Doctor Brian Weiss. Same Soul, Many Bodies (Molts cossos, una mateixa ànima). Traducció al català de la primera edició castellana en rústica de l’Editorial Vergara. Pàgines 65 a 74.
Correcció respecte la versió anglesa original: Loto Perrella.

Tipus de karma, karma col·lectiu, fama, objectiu i perdó. Cites dels savis.
A través del cos dels pacients del Doctor Brian Weiss sotmesos a regressió hipnòtica, no només es pot accedir al passat de la seva ànima a la recerca d’un fet traumàtic, sinó que també ànimes de diferents savis o mestres poden intervenir per transmetre al terapeuta explicacions sobre l’evolució espiritual.
Doctor Brian Weiss. Only Love Is Real (Només l’amor és real). Traducció al català de la primera edició castellana en rústega de l’Editorial Vergara. Pàgines 91-93.

A la comprensió per l’experiència.
El Doctor en Psiquiatria Brian Weiss relata les seves investigacions inicials a la recerca de referències sobre la reencarnació després dels seus primers passos en la tècnica de la teràpia de vides passades.
Doctor Brian Weiss. Through Time into Healing (A través del temps en la curació). Traducció al català de l’edició castellana en rústega de l’Editorial Vergara. Pàgines 48 a 50.

Un cas de reencarnació immediata en el grup familiar. Teràpia de Vides Passades.
Marcela (45 anys), va venir a la consulta amb el propòsit de treballar la seva fòbia als gossos. Ja feia uns quants anys que els seus dos fills, de dotze i deu anys, li reclamaven que volien un gos com a mascota, però la Marcela tenia molta por als gossos fins al punt de no poder caminar sola pel seu barri en el qual abundaven molts cànids solts. Marcela desitjava alliberar-se d’aquesta por tan molesta que la duia a prendre actituds gairebé còmiques quan es topava amb algun gos, sense importar la seva grandària ni les circumstàncies (…).
per Leopoldo Lage, Merlo, Sant Lluís, l’Argentina.

Testimoniatge d’Amy. Cas de suïcidi i pas per la biblioteca dels Llibres de la Vida.
En el següent relat d’una pacient del Doctor Michael Newton, que aquí pren el nom d’Amy, reviu una vida passada en la qual se suïcida per trobar-se soltera, embarassada i haver perdut la seva parella en un accident a l’Anglaterra victoriana. La seva ànima queda estancada uns cent anys dedicada a reflexionar sobre el que ha fet, fins que accedeix a una biblioteca dels Llibres de la Vida. Allà estableix diàleg amb l’ànima d’un dels bibliotecaris, un expert mestre que l’ajuda a continuar el seu camí d’evolució espiritual (…).
Doctor Michael Newton. Destino de las almas. Un eterno crecimiento espiritual (Destí de les ànimes. Un etern creixement espiritual). Pàgines 93-100.
Correcció respecte la versió anglesa original: Loto Perrella.

Katia. Cas Clínic.
Dimecres, 1 d’octubre del 2014. Terapeuta: Doctora Viviana Zenteno.
Katia (45) comprèn en aquesta regressió el motiu d’una renúncia amorosa. Anys enrere ella era lliure, però ell no, i era una figura pública.

Testimoni de Cristina. Un pacte amb la foscor.
La pacient, que en aquest relat pren el nom de Cristina, pateix diversos bloqueigs a l’hora de poder dur a terme els seus propòsits a la seva vida actual. Amb l’ajut del terapeuta visualitza una vida passada en la qual es van generar aquests símptomes, quan era un home que estableix un pacte amb la foscor per tal d’aconseguir poder i acceptació social pels membres d’una secta. La Cristina, assistida pel terapeuta, pot desfer el pacte que la limitava, sanar els mals realitzats i resoldre els bloqueigs a què estava subjecta.
Doctor José Luís Cabouli. Atrapamiento y recuperación del alma. Terapia de vidas pasadas: Un nuevo paradigma (Atrapament i recuperació de l’ànima. Teràpia de vides passades: Un nou paradigma). Ediciones Continente. Pàgines 123 a 134.

Testimoni d’Orfeo. Teràpia de possessió espiritual.
El pacient que aquí pren el nom d’Orfeo ha sortit d’una sessió on ha superat un pacte amb la foscor d’una vida anterior. En la sessió present el terapeuta detecta la presència de diferents entitats desencarnades que van entrar a dins del pacient, aprofitant el seu estat anterior. El terapeuta dialoga amb cadascuna d’aquestes entitats que es manifesten utilitzant la veu i les cordes vocals d’Orfeo, ajudant-les a trobar el camí de la Llum. D’aquesta manera, deslliuren el seu hoste de trastorns i poden tornar a reprendre el cicle d’encarnacions successives.
Doctor José Luís Cabouli. Terapia de la posesión espiritual. Técnica y práctica clínica (Teràpia de la possessió espiritual. Tècnica i pràctica clínica). Ediciones Continente. Pàgines 270 a 285.

Cas d’avortament. Teràpia de possessió espiritual.
«La BEG (Bioelectrografia) correspon a una dona de trenta-cinc anys que va perdre un embaràs de tres mesos com a conseqüència d’un accident. La dona referia por i culpa perquè l’accident es va deure a una imprudència de la seva part. La BEG va ser obtinguda durant la sessió de regressió just en el moment en què la pacient va expressar el següent: “En aquest moment sento que el bebè està dins del meu cap” (…)».
Imatge de la BEG: Raúl Torres. Del llibre del Doctor José Luís Cabouli.
Terapia de la posesión espiritual. Técnica y práctica clínica (Teràpia de la possessió espiritual. Tècnica i pràctica clínica). Ediciones Continente. Pàgina 341.