Bibliografia de la Doctora Viviana Zenteno. Ca

Bibliografia de la Doctora Viviana Zenteno.

Doctora Viviana Zenteno Cereceda. Regresiones: Terapia del Alma (Regressions: Teràpia de l'Ànima). Portada.

Doctora Viviana Zenteno Cereceda. Regresiones: Terapia del Alma (Regressions: Teràpia de l’Ànima). Primera edició: Març de 2004.

Regresiones: Terapia del Alma (Regressions: Teràpia de l’Ànima) és un llibre que ofereix respostes als més profunds dubtes de l’ésser humà mitjançant l’experiència de la regressió: «Què vaig fer per a merèixer això; per què no aconsegueixo entendre’m amb la meva filla»; «Déu és injust»; «És la primera vegada que el veig, però sento que el conec de sempre…»; «Per què aquesta fòbia, aquestes pors, aquesta desesperança…».

El llibre parteix dels postulats de la Reencarnació i del Karma, aquest darrer vist no com una fatalitat, sinó com una llei d’acció-reacció, que sempre ens permet la compensació, i en la qual l’ésser humà és veritablement amo del seu destí. A través dels seus capítols va mostrant com funciona la Teràpia Regressiva, una forma de sanació que actua a nivell físic, mental, emocional i espiritual. Els diferents testimoniatges demostren que gran part dels conflictes del present s’originen en experiències traumàtiques del passat; un passat que pot ser proper o remot. Aquestes vivències queden emmagatzemades en l’inconscient, en una memòria que excedeix el cos físic, coneguda com a «memòria de l’ànima». És en aquest nivell on treballa la «regressió», portant a la consciència aquests fets que actuen com a veritables «abcessos emocionals», per a per fi «drenar-los», acabant així amb el conflicte.

Però no és necessari creure en la Reencarnació per a beneficiar-se d’aquesta teràpia. Guiat pel terapeuta, el pacient experimenta la regressió, allibera les energies allí acumulades, i després pot donar-li la interpretació que vulgui: això no és important. El que és veritablement rellevant és la gran capacitat guaridora que posseeix aquesta teràpia. Tal és així, que una vegada «desprogramat» el fet traumàtic, sorgeixen una comprensió i un enteniment que sovint canvien total i definitivament l’apreciació que la persona té de si mateixa i de quant l’envolta. Apareix una nova actitud de certesa i esperança, es renova la fe en Déu. Això i molt més és el que trobareu en aquestes pàgines.

Doctora Viviana Zenteno Cereceda. El Alma Sabe (L'Ànima Sap). Un mètode de sanació a través de la teràpia de vides passades. Catalonia. Portada.

Doctora Viviana Zenteno Cereceda. El Alma Sabe (L’Ànima Sap). Un mètode de sanació a través de la teràpia de vides passades. Catalonia. Col·lecció búsquedas. Primera edició: Setembre del 2015. Segona edició: Abril del 2019.

Les respostes als conflictes i inquietuds que vivim com a éssers humans estan en l’ànima, perquè ningú sap més de nosaltres mateixos. Si l’ànima pot tot això, si és tant el que sap, per què la seva saviesa no sol estar a la nostra disposició? Simplement perquè hem oblidat la seva cura, perquè hem donat la prioritat a l’experiència material, relegant la nostra essència al darrer lloc. La Doctora Zenteno presenta en aquest llibre la Teràpia de Vides Passades com una tècnica d’accés a la saviesa de l’ànima, que treballa en tots els nivells de l’ésser: físic, mental, emocional i espiritual.

Mitjançant casos reals veurem com la teràpia de regressió terapèutica permet desbloquejar energies, recuperar fragments de l’ànima que van quedar atrapats en els esdeveniments traumàtics del passat, i el que és molt important per a tot ésser humà: comprendre, rescatar el sentit profund del que es va viure. Una teràpia on els pacients van al retrobament amb la seva essència, recuperen la connexió amb l’ànima, i són guiats per la seva mateixa saviesa per a sanar.

Doctora Viviana Zenteno Cereceda. Manual de instrucción en terapia de vida pasada (Manual d'instrucció en teràpia de vida passada). Portada.

Doctora Viviana Zenteno Cereceda. Manual de instrucción en terapia de vida pasada (Manual d’instrucció en teràpia de vida passada).

Aquest manual es va anar gestant paral·lelament als Cursos de Formació Professional que Viviana va desenvolupa des del 2005.

En un començament ella va desenvolupar verbalment la teoria de la TVP, recolzant-se en Bibliografia que recomanava en cada mòdul.

En la mesura que els alumnes sol·licitaven aprofundir en determinats temes, o repassar el ja tractat en confrontar-ho amb la pràctica vivencial, la doctora va començar a lliurar anotacions.

Així va sorgir la idea d’ordenar i compaginar aquest valuós material didàctic, la qual cosa permetrà que tots els seus deixebles, formats i en formació, puguin usar-lo com a guia en el seu treball terapèutic.

El Llançament del Manual es va dur a terme el dia 17 de gener del 2009 a l’Hotel Conde de Ansúrez, a Santiago de Xile.

Va ser un esdeveniment molt significatiu, com una forma de consolidació de la labor formativa, però també com una instància de trobada i intercanvi entre els participants dels diversos cursos.

En paraules de Viviana Zenteno: «Confio que aquest enriquiment mutu es manifesti en el futur en la concreció d’idees i projectes que puguin difondre i estendre cada vegada més aquesta forma de sanació que ens mou amb esperança i amb passió».

Manual d’ús exclusiu per a estudiants i terapeutes dels Cursos de TVP de la Doctora Viviana Zenteno.