Entrevistes Ca

Brian Weiss: «Som ànimes i anem de cos en cos».
El Periódico de Catalunya. Gaspar Hernández. Dimecres, 21 de gener del 2009. Opinió. Pàgina 80.
L’entrevista amb Brian Weiss, Psiquiatra especialista en teràpia regressiva. Als Estats Units ha atès gairebé 4.000 pacients que tenen records de les seves vides passades (…).

Retorn a la pau. Entrevista a Brian Weiss.
Revista Athanor. Número 35. Setembre-octubre de 2002. Pàgines 15-18.
Entrevistador: Josep Agustín. Intèrpret: Loto Perrella. Fotògrafa: Natalia Campoy.
Com estar en pau amb un mateix i, per consegüent, amb tot és potser la fórmula màgica més cercada des de sempre per l’ésser humà. En ésser rebut pel doctor Brian Weiss a l’hotel i durant tota l’entrevista vam estar acompanyats per la tranquil·litat, el bon humor i el caràcter atent d’aquesta persona (…).

Doctora Viviana Zenteno. Les regressions com a teràpia de l’ànima.
Entrevista Terra Networks Xile. Per: Carmen Luz Heredia.
Dijous, 6 de maig del 2010.
Mitjançant aquesta tècnica, el passat es barreja amb el present i s’activen una sèrie de fets que no estan en el conscient.

José Luis Cabouli: «El teu ego no suporta tota la veritat».
La Vanguardia. Dissabte, 23 d’agost de 2003. La Contra.
Tinc 52 anys. Vaig néixer a Buenos Aires. Vaig ser cirurgià plàstic, però dels que no es fan rics, i avui sóc terapeuta regressiu. Tinc un fill de 10 mesos i un altre de 20 anys. Crec que en aquesta vida purguem errades de vides anteriors que hem de solucionar amb amor i traumes terribles dels que hem de deslliurar-nos al recordar la nostra consciència (…).

José Luis Cabouli: «L’ànima és el xofer; el cos, el vehicle».
El Periódico de Catalunya. Dimecres, 8 d’octubre de 2008.
José Luis Cabouli practica la Teràpia de les Vides Passades. És metge i cirurgià de l’ànima. Assumeix que existeix la reencarnació i treballa amb pacients que arrosseguen traumes d’altres vides (…).

José Luis Cabouli: «Hi ha casos de gent amb l’ànima de germans morts».
La Verdad. Divendres, 25 de maig del 2012.
«L’expert utilitza una tècnica de regressió a vides passades per resoldre conflictes i problemes psicològics dels seus pacients (…)».

José Luis Cabouli: «Vaig voler ser un cirurgià d’ànimes».
Per Luis Aubele. Entrevista publicada al diari «La Nación», Buenos Aires, 22-03-2009.
«Què vaig ser abans de ser José Luis?», Va començar a preguntar-se quan tenia 8 anys. Allò curiós és que llavors mai havia sentit parlar de reencarnació; no només no sabia què era, sinó que ni tan sols coneixia la paraula. «Només uns anys més tard, entre els 15 i els 16, vaig saber de què es tractava. Però van haver de passar 20 anys més, quan ja era un cirurgià plàstic amb anys d’exercici, perquè entengués que la reencarnació podia tenir una finalitat terapèutica», recorda José Luis Cabouli, metge i terapeuta especialitzat en teràpia de vides passades (…).

Entrevista al Dr. José Luis Cabouli al diari Reforma, Mèxic DF.
Per Natalia Vitela, Mèxic, 26 d’agost de 2006.
Algun cop ha experimentat que allò que pensa, diu i actua no és de vostè i ho fa motivat per una voluntat aliena a la seva? Si és així no descarti la possibilitat d’estar «posseït» (…).

La Ment: una entrevista amb el Dr Michael Newton, per Mary Arsenault.
Wisdom Magazine. Dimecres, 1 de desembre del 2004.
El 1994, la vida tal com la coneixem, amb totes les seves preguntes angoixants de per què som aquí i cap a on anem, va arribar a la seva fi amb la publicació de Viatge de les Ànimes, del Dr. Michael Newton. En aquest llibre (…).

Albada d’un Nou Dia. Entrevista a Brian Weiss. 2007.
Dawn Light (Llum de l’Albada). Dimarts, 25 de desembre del 2007.
Aquesta és l’entrevista completa, d’una hora de duració, que li vaig fer a Brian Weiss al 2007, de la qual se’n va publicar un estracte en el número de setembre/octubre de la revista New Visions Magazine.