Entrevista a Brian Weiss per la revista Athanor en llengua anglesa.

Entrevista a Brian Weiss per la revista Athanor en llengua anglesa.

Bandera anglesa animada.Tenim a la disposició de tots els internautes de llengua anglesa l’entrevista concedida al Doctor Brian Weiss dins la revista «Athanor», que fou publicada en el número 35, de setembre-octubre del 2002, entre les seves pàgines 15 i 18.

Athanor. Una porta al nou paradigma. Logo.Agraïm la col·laboració de la traductora Loto Perrella, així com a la resta de l’equip d’aquesta publicació, que ens ha ofert totes les facilitats necessàries per a recuperar i reproduir aquest text, conjuntament amb les seves imatges.

L’entrevista traduïda a la llengua de Shakespeare fa un repàs al recorregut singular del Doctor Weiss en la Teràpia de Vides Passades, començant des del seu encontre amb Katherine, la primera de les seves pacients tractades amb aquesta tècnica.

Equip del lloc web «En cos i ànima».
Dissabte, 7 de novembre del 2020.

Enllaç de l’entrevista traduïda a l’anglès:

Return to peace. An interview with Brian Weiss (Retorn a la pau. Entrevista a Brian Weiss).
Athanor Magazine Number 35. September-October 2002. Pages 15-18.
Interviewer: Josep Agustín. Interpreter: Loto Perrella. Photographs: Natalia Campoy.
How to be at peace with oneself and therefore with all is perhaps the magical formula most sought after since always by human beings. We met Doctor Brian Weiss in his hotel and along the whole interview we could feel the peace and quiet, the good temper and the kind nature of the man (…).
Translation: Loto Perrella.