Seminari intensiu amb Martin Roesch. 18, 19 i 20 d’octubre del 2024.

Seminari intensiu amb Martin Roesch. 18, 19 i 20 d’octubre del 2024.

Seminari intensiu amb Martin Roesch.

Psico-Oncologia mental-espiritual.

La infravalorada influència oculta dels camps de força energètics (energies no pròpies i bloquejos) en els nostres cossos físics.

18, 19 i 20 d’octubre del 2024.

Matins de 10 a 14 h.
Tardes de 16 a 20 h.

Presencial i en línia.

Centre ATMA de Cártama.

Informació:
+34 616 468 958

Idiomes: Anglès amb traducció al castellà.

El preu és de 350€ per al públic i de 300€ per a membres de la AETR, ACHTEVIP, AATVP i EARTH.

Diseminado los espartales,
Parcela 62, 29570 – Cártama
(Màlaga).

centro.atma.cartama@gmail.com
www.terapiaregresiva.net

Seminari intensiu amb Martin Roesch.

Organitza: Centre ATMA de Cártama (Màlaga).

Seu de l’Associació Espanyola de Teràpia Regressiva.

La infravalorada influència oculta dels camps de força energètics (energies no pròpies i bloquejos) en els nostres cossos físics.

Els éssers humans som cos, ment i esperit. Aquest seminari tracta sobre la recerca de les forces motrius subjacents que empenyen a un cos a desenvolupar efectes adversos com una malaltia crònica. Tals causes poden tenir el seu origen en la vida d’un pacient (a vegades des de l’edat d’un bebè o fins i tot en etapes embrionàries), però també poden detectar-se factors epigenètics, originats realment en les darreres generacions dels nostres avantpassats. Existeixen camps de força energètics en el nostre cos, alguns dels quals no pertanyen al nostre ésser genuí. Aquests, amb el temps, poden exercir efectes adversos en el nostre cos físic. El fet que no puguem veure aquests camps de força no implica que no existeixin. No obstant això, existeixen tècniques per a identificar-los i, cosa que és més important, per a poder canviar-los i treure’ls suaument del propi cos.

Mentre que la medicina clínica, afortunadament, tracta del cos, –encara que en la majoria dels casos només els símptomes–, aquest enfoc d’avaluació, extracció i integració de l’energia, que es mostrarà en aquest seminari presencial d’octubre a Cártama, té com a objectiu descobrir les causes subjacents. No obstant això, igual d’important és el següent pas: quines tècniques poden fer costat al pacient en el seu esforç per canviar?

El seminari serà molt pràctic: predominantment demostracions de la vida real i oportunitats pràctiques per aplicar les tècniques entre els participants. A més, Martin presentarà alguns casos del seu treball amb aquestes tècniques en pacients amb càncer, només per a mostrar el potencial d’aquest mètode per a poder influir també en situacions de salut molt adverses.

Els camps de força energètics estan molt infravalorats i tenen un enorme potencial de canvi corporal, sent la curació només una forma de canvi. Només cal observar i experimentar. Benvingut al seminari!

Martin Roesch Psico-oncologia Mental-espiritual.

Martin Roesch treballa com a psicooncòleg (els seus clients són sobretot malalts de càncer).

Utilitza la teràpia de regressió i tècniques energètiques per a permetre als seus pacients accedir a les seves pròpies capes profundes de consciència amb la finalitat de desplegar l’immens potencial del propi esperit. Martin és membre habitual d’una junta multidisciplinària de tumors.

Martin té un MBA (empresarials i psicologia) i ha viscut a Suïssa, els EUA, l’Índia i Alemanya, el seu país natal. Martin és membre professional d’EARTh (European Association of Regression Therapy), d’IPOS (International Psycho-Oncology Society) i d’ESIO (European Society of Integrated Oncology).

Va impartir nombroses conferències, va publicar diversos articles i un llibre de 500 pàgines (en alemany) que inclou 70 casos de càncer, titulat «Negociar amb la mort. Explorant les nostres capes més profundes de consciència».

www.let-light-illuminate.org
ealae9@gmail.com
78464 Konztanz – Germany

Diseminado los espartales,
Parcela 62, 29570 – Cártama
(Màlaga).

centro.atma.cartama@gmail.com
www.terapiaregresiva.net