Migració del web «En cos i ànima».

Migració del web «En cos i ànima».

Des de març del 2023 hem dut a terme una migració del web «En cos i ànima» degut a un problema tècnic.

L’extensió multillengua en funcionament del seu «WordPress» ja no era mantinguda pel seus desenvolupadors i no admetia la incorporació de continguts en alguns idiomes dels quals podíem rebre traduccions en el futur. Calia canviar d’extensió, doncs, per una altra que es mantingués actualitzada.

Per tal d’estalviar en despeses de programació, vàrem migrar manualment més de nou-cents cinquanta enllaços entre pàgines i entrades, a més de completar la traducció de les actuals pàgines a l’idioma alemany, entre altres traduccions realitzades.

L’aparença del nostre web no ha canviat gaire, doncs volem que el seu accés continuï sent fàcil. El menú té a dins alguns apartats desplegables. Si accedim des d’una pantalla petita, prement el botó «Menú» es despleguen o es recullen els seus apartats. Si accedim des d’una pantalla gran, el menú es pot veure en la part superior de la pantalla.

Totes les entrades, fins i tot les més antigues, estan disponibles en català, castellà i anglès. Si una entrada anuncia la traducció d’una pàgina a un idioma o uns idiomes diferents del català, castellà o anglès, també està disponible en els idiomes de les noves pàgines. Abans es veien sempre les banderes de tots els idiomes del web, i es podia accedir a una pàgina o una entrada buida. Ara només es visualitzen les banderes de les pàgines i de les entrades que tenen els seus equivalents a la que s’està visualitzant.

Agraïm la col·laboració, per facilitar-nos aquesta migració, tant del tècnic informàtic Daniel Monte d’Agoranet.info, com de tot l’equip del servidor de Pangea Internet Solidari. Gràcies també a totes les persones que han col·laborat o col·laboren en les traduccions. Finalment gràcies a vosaltres per compartir aquest recurs, que ens ajuda, entre altres coses, a conèixer la reencarnació mitjançant els casos exposats, a sanar experiències de patiment que poden provindre o no de vides anteriors i a les entitats desencarnades a retrobar el seu camí.

Equip del web «En cos i ànima».
Dilluns, 4 de desembre del 2023.