Cites i testimonis

Respectar els individus de les altres condicions. El testimoni d’Evelyn.
Aquest cas del Doctor Brian Weiss pertany a una pacient que aquí pren el nom d’Evelyn, on s’evidencia la necessitat d’aprendre a respectar les persones que pertanyen a un col·lectiu aliè.
Font: Brian Weiss. Same Soul, Many Bodies (Molts cossos, una mateixa ànima). Traducció al català de la primera edició castellana en rústica de l’Editorial Vergara. Pàgines 65 a 74.
Correcció respecte la versió anglesa original: Loto Perrella.

Tipus de karma, karma col·lectiu, fama, objectiu i perdó. Cites dels savis.
A través del cos dels pacients del Doctor Brian Weiss sotmesos a regressió hipnòtica, no només es pot accedir al passat de la seva ànima a la recerca d’un fet traumàtic, sinó que també ànimes de diferents savis o mestres poden intervenir per transmetre al terapeuta explicacions sobre l’evolució espiritual.
Font: Brian Weiss. Only Love Is Real (Només l’amor és real). Traducció al català de la primera edició castellana en rústega de l’Editorial Vergara. Pàgines 91-93.

A la comprensió per l’experiència.
El Doctor en Psiquiatria Brian Weiss relata les seves investigacions inicials a la recerca de referències sobre la reencarnació després dels seus primers passos en la tècnica de la teràpia de vides passades.
Font: Brian Weiss. Through Time into Healing (A través del temps en la curació). Traducció al català de l’edició castellana en rústega de l’Editorial Vergara. Pàgines 48 a 50.

Un cas de reencarnació immediata en el grup familiar. Teràpia de Vides Passades.
Marcela (45 anys), va venir a la consulta amb el propòsit de treballar la seva fòbia als gossos. Ja feia uns quants anys que els seus dos fills, de dotze i deu anys, li reclamaven que volien un gos com a mascota, però la Marcela tenia molta por als gossos fins al punt de no poder caminar sola pel seu barri en el qual abundaven molts cànids solts. Marcela desitjava alliberar-se d’aquesta por tan molesta que la duia a prendre actituds gairebé còmiques quan es topava amb algun gos, sense importar la seva grandària ni les circumstàncies (…).
per Leopoldo Lage, Merlo, Sant Lluís, l’Argentina.

Testimoniatge d’Amy. Cas de suïcidi i pas per la biblioteca dels Llibres de la Vida.
En el següent relat d’una pacient del Doctor Michael Newton, que aquí pren el nom d’Amy, reviu una vida passada en la qual se suïcida per trobar-se soltera, embarassada i haver perdut la seva parella en un accident a l’Anglaterra victoriana. La seva ànima queda estancada uns cent anys dedicada a reflexionar sobre el que ha fet, fins que accedeix a una biblioteca dels Llibres de la Vida. Allà estableix diàleg amb l’ànima d’un dels bibliotecaris, un expert mestre que l’ajuda a continuar el seu camí d’evolució espiritual (…).
Doctor Michael Newton. Destino de las almas. Un eterno crecimiento espiritual (Destí de les ànimes. Un etern creixement espiritual). Pàgines 93-100.
Correcció respecte la versió anglesa original: Loto Perrella.